Sraigių mucinas

Sraigių mucinas (angl. snail secretion filtrate) – filtruotas sraigių sekrecijos ekstraktas, kuriame yra glikoproteinų, hialurono rūgšties, alantoino ir vario peptidų. Korėjietiškoje kosmetikoje jis naudojamas nuo 2000-ųjų ir tapo vienu atpažįstamiausių K-beauty komponentų.

Ką sraigių mucinas daro odai

  • Drėkina – natūraliai turi hialurono rūgšties
  • Skatina atsistatymą – alantoinas ir peptidai greitina odos regeneraciją
  • Glotnina tekstūrą – padeda blukti spuogų žymėms ir smulkioms raukšlelėms

Kaip naudoti

Mucino esencija tepama po toniko, ant drėgnos odos – taip ji geriau įsigeria. Rezultatas dažniausiai pastebimas po 4–8 savaičių nuolatinio naudojimo.

Dažniausiai užduodami klausimai

Ar sraigės nukenčia?
Šiuolaikinėje gamyboje sraigės nežudomos – sekrecija surenkama iš laisvai judančių sraigių. Vis dėlto tai gyvūninės kilmės komponentas, todėl produktai nėra vegan.

Ar tinka riebiai odai?
Taip. Mucino esencijos tekstūra lengva ir nekomedogeniška.

Eiti į rezultatų sąrašą

Aktyvūs filtrai:

2 prekės (-ių)
Stulpelių tinklelis
Stulpelių tinklelis

Filtruoti

Aktyvūs filtrai:

  • Beauty of Joseon Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin – stangrinamasis serumas, 30 ml

    Beauty of Joseon Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin – stangrinamasis serumas, 30 ml

    €11,66
  • COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – sraigių mucino esencija veidui, 100 ml

    COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – sraigių mucino esencija veidui, 100 ml

    €10,88