Rūgštys: AHA, BHA ir PHA

Cheminis šveitimas rūgštimis atpalaiduoja negyvas odos ląsteles nekrapštant odos mechaniškai. Korėjietiškoje kosmetikoje rūgštys naudojamos mažomis, švelniomis koncentracijomis – kasdieniam, o ne šokiniam poveikiui.

Kuo skiriasi rūgštys

  • AHA (glikolio, pieno rūgštis) – tirpsta vandenyje, veikia odos paviršiuje: tekstūra, blankumas, pigmentacija
  • BHA (salicilo rūgštis) – tirpsta riebaluose, patenka į poras: juodieji taškeliai, spuogai, riebalų perteklius
  • PHA (glikolo rūgštis, laktobionas) – stambesnės molekulės, veikia lėčiausiai ir švelniausiai: jautriai odai

Saugaus naudojimo taisyklės

Pradėkite 2 kartus per savaitę. Nenaudokite tą patį vakarą kaip retinolį. Ryte būtina SPF apsauga – po šveitimo oda jautresnė saulei.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kurią rūgštį rinktis spuogams?
BHA (salicilo rūgštį) – ji vienintelė tirpsta riebaluose ir patenka į porų vidų.

Eiti į rezultatų sąrašą

Aktyvūs filtrai:

4 prekės (-ių)
Stulpelių tinklelis
Stulpelių tinklelis

Filtruoti

Aktyvūs filtrai: